Learn Data Skills
Beta

Thijs Peeters

Marketing Manager

Kracht Recruitment

Technologies

My Portfolio Highlights

My New Course

Introduction to Python

Quantitative pioneer, venturing into unexplored territories of data exploration.

My Work

Take a look at my latest work.

course

Intermediate Importing Data in Python

course

Introduction to Python

course

Intermediate Python

DataCamp Course Completion

Take a look at all the courses I’ve completed on DataCamp.

My Work Experience

Where I've interned and worked during my career.

The Key To Life | Jun 2024 - Present

Head of Marketing

N/A

Werken op IPKW | Aug 2021 - Present

Head of Marketing

en Fleur op het recruitmentplatform door de online candidate journey en customer journey te optimaliseren. Samen met Sanne, Wieger en IPKW heb ik het platform opgezet, van concept ontwikkeling tot uitvoering en optimalisatie. Naast deze projectmatige werkzaamheden, ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze marketingstrategie, het monitoren van onze marketingprestaties, het optimaliseren van onze marketingkanalen en het implementeren van de laatste innovaties op het gebied van online marketing en recruitment marketing.
Show More

Kracht Recruitment | Jun 2020 - Present

Recruitment- en Marketing Manager

Als Recruitment- en Marketing Manager leid ik een fantastisch team van 6 recruiters en marketeers. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het werven van technische professionals en het vergroten van ons klantenbestand bij Kracht. Ons werk omvat dus zowel B2C als B2B activiteiten en we zijn altijd op zoek naar manieren om ons resultaat en onze processen te verbeteren. Ik ben lid van het MT en betrokken bij managementvergaderingen. In het kader van mijn managementfunctie ben ik gecertificeerd TTI Succes Insights Gedrag, Drijfveren en EQ Consultant. Dit wil zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het analyseren van menselijk gedrag volgens de DISC- methodologie en in het begrijpen van wat mensen motiveert (Driving Forces). Ik kan mensen coachen op basis van de resultaten van een of meerdere TTI SI assessments om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Als projectmanager streef ik naar het optimaliseren van onze processen en het creëren van gedragsveranderingen binnen het bedrijf. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie, -operatie en monitoring hiervan. Het ontwikkelen van ons merk en het versterken van onze employer branding is ook een belangrijke taak van mij. Het is mijn doel om de Customer Journey en de Candidate Journey continu te optimaliseren en te verbeteren, evenals het werven en selecteren van nieuwe collega's. Wij werken aan verschillende marketingdisciplines en resultaten: Zoekmachine optimalisatie, search engine optimization (SEO) Zoekmachine adverteren, search engine advertising (SEA) Conversie optimalisatie, conversion rate optimization (CRO) ✉️ E-mailmarketing Contentmarketing Social Media Marketing Marketing Automation Growth Hacking Recruitment Marketing Brandmarketing en employer branding

Kracht Recruitment | Oct 2018 - Jun 2020

Marketeer

Als Marketeer heb ik een breed scala aan verantwoordelijkheden binnen Kracht Recruitment. Ik zorg voor het ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van onze marketingstrategie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van ons merk 'Kracht', het aantrekken van nieuwe collega's en het optimaliseren van onze marketing prestaties op verschillende gebieden, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadvertenties (SEA), contentmarketing (foto en video), conversieoptimalisatie (CRO), marketing automation en de candidate journey. Met passie en enthousiasme werk ik eraan om onze marketingdoelen te behalen en ons merk nog sterker te maken.

Kracht Recruitment | Sep 2017 - Oct 2018

Consultant

Als Recruitment Consultant heb ik de verantwoordelijkheid om gekwalificeerde kandidaten te werven, selecteren en bemiddelen binnen de installatietechniek. Ik voer intakegesprekken met kandidaten, doe acquisitie en onderhoud relaties met onze klanten, voer commerciële onderhandelingen en plaats onze kandidaten bij opdrachtgevers. Dit doe ik met de filosofie van Kracht in het achterhoofd: Werken vanuit Kracht. Dat betekent een functie die je wil en kunt! Na een jaar heb ik de kans gekregen om binnen de organisatie door te groeien richting Marketing, strategie en bedrijfskunde.

Klopper&Kramer begrafenis- en crematieverzorging | Nov 2016 - Jul 2018

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger heb ik de taak om de uitvaartleider te ondersteunen tijdens de uitvaart van een overledene. Dit houdt in dat de uitvaartdienst netjes, waardig en vlekkeloos moet verlopen. Daarbij komen veel organisatorische taken kijken en dienen bepaalde protocollen in acht genomen te worden zodat de overledene een waardig afscheid krijgt.

MHCB Beuningen | Aug 2005 - Jul 2017

Hockey Coach

Als jeugdtrainer bij M.H.C. Beuningen begeleidde en coachte ik diverse teams, zowel recreatieve als prestatieteams in verschillende leeftijdscategorieën. Ik begon in 2005 als trainer bij de jongste jeugd en ben geleidelijk overgestapt naar verschillende prestatie elftallen binnen de jeugd van MHCB. In 2012 werd ik trainer/coach van Jongens C1 en de vijf daaropvolgende seizoenen ben ik bij dit team gebleven tot en met het seizoen 2016/2017. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het trainen en coachen van de spelers en het behalen van prachtige resultaten voor de vereniging. Met Jongens A1 kwamen we voor het eerst in de geschiedenis van MHCB uit in de Super A competitie, een landelijke competitie. Dit was een fantastische prestatie van het team en als kers op de taart hebben meer dan tien spelers hun debuut gemaakt in het hoogste elftal van Beuningen: Heren 1. In het seizoen 2016/2017 kwamen we wederom uit in de Super A competitie en hebben we voortgebouwd op de prestaties van het voorgaande seizoen. Laatste vijf seizoenen: 2016-2017: JA1, 5e plaats Super A competitie 2015-2016: JA1, 7e plaats Super A competitie 2014-2015: JB1, 1e plaats Topklasse 2013-2014: JB1, 3e plaats Topklasse 2012-2013: JC1, 2e plaats Topklasse

Autoreset | Feb 2013 - Sep 2016

Chauffeur

Het transporteren van lease-auto's in opdracht van diverse lease- maatschappijen en autoverhuurders. De werkzaamheden bestaan vooral uit het ophalen van lease-auto's bij bedrijven, afleveren van nieuwe lease- auto's bij bedrijven of particulieren, schade controle en het verzorgen van vervangend vervoer in de vorm van huurauto's.

Netcreators BV | Jan 2016 - Jul 2016

Sales Stagiair

Meewerken op alle facetten op het gebied van sales en accountmanagement binnen de organisatie Netcreators. Leadgeneratie, acquisitie en opvolging staan hierin centraal. Netcreators is een fullservice internetbureau dat oplossingen biedt voor internet, intranet en alle mobiele platforms. Tevens het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek en schrijven van een adviesplan over het verhogen van de mate van klanttevredenheid. Uiteindelijk is de stage zeer succesvol afgerond en beoordeeld met een 8,0.

MagnaClinical BV | Jan 2012 - Jan 2013

Support Medewerker

Werkzaam op de afdeling Zaponex Treatment Acces System, een Engelse servicedesk. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het verwerken van onderzoeksresulaten van patiënten in dossiers. Deze dossiers werden opgeslagen in het archief, het goed aanleggen van het archief was noodzakelijk.

Bakker Bart (Bart's Retail) | Dec 2009 - Jun 2012

Verkoper

Helpen van klanten in het Beuningse winkelfiliaal van Bakker Bart, van brood snijden tot beleggen, het verzorgen van zakelijke lunches voor bedrijven en meewerken in de bakkerij.

Tribute Clothing | Apr 2009 - Oct 2009

Verkoper

Commerciële verkoop van kleding. De werkzaamheden bestaan vooral uit het helpen van klanten met de voor hun perfecte match of het gebied van kleding, het labelen en sorteren van kleding.

My Education

Take a look at my formal education

LeiderKrachtSquad Goals | 2021
Minor, Effectief LeiderschapHogeschool van Arnhem en Nijmegen | 2017
Bachelor, Commerciële EconomieHogeschool van Arnhem en Nijmegen | 2017
HAVO, Extra deelcertificaten Natuurkunde / Management & OrganisatieVAVO | 2010
HAVOLindenholt College | 2009

Powered by

  • Work
  • Courses
  • Experience
  • Education
  • Create Your Data Portfolio for Free